Getuigenoproep plofkraak

zaterdag 4 mei 2013

Vinkeveen - In de vroege ochtend van zaterdag 4 mei werd een plofkraak gepleegd. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Rond 04.15 uur kreeg de politie de melding van een plofkraak op eengeldautomaataan de Plevierenlaan.Bij de plofkraak werd een zilveren bestelbusvan het merkVolkswagen Transportergebruikt, die volledig uitbrandde. Deverdachten gingen er met een nog onbekende buit vandoor. Vermoedelijk hebben zijgebruikgemaakt van een donkerkleurigevluchtauto.

Onderzoek

Bomverkennerskwamen ter plaatse om te kijken of de situatie veiligwas,omdat nog onbekendwas ofer explosieven waren gebruikt. Dat is inmiddelsuitgesloten. De Forensische Opsporing heeft sporenonderzoek gedaan. Agentenzochten in de omgeving naar verdachten. Zij werden hierbij ondersteund door eenpolitiehelikopter.

Getuigenoproep

De politiekomt graag in contact met personendie meer informatie hebben overdeze plofkraak. Ook zoekt de politie naar getuigen diemogelijk meer kunnenvertellen over de zilveren bestelbus.Wellicht hebben mensen de bestelbus ergenszien staan voorafgaand aan de plofkraak of is ze iets anders opgevallen. Tevensroept de politie personen op die meer informatie hebben over de vluchtauto.

Getuigen kunnencontact met de politie opnemen via 0900-8844. Anoniem informatiedoorgeven kan ook en wel via Meld Misdaad Anoniem (telefoonnummer 0800-7000).

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vinkeveen | 112 alarmeringen Vinkeveen | Goedkoop Tanken in Vinkeveen | Supermarkten in Vinkeveen | Weerbericht Vinkeveen