Rechercheteam vraagt opnieuw aandacht voor de liquidatie van de 24-jarige Jeffrey Tijmersma

maandag 30 september 2013

Amsterdam Zuidoost - Op 1 oktober 2012 werd rond 10 voor 11 in de avond op een naamloze weg tussen de Meibergdreef en de Tafelbergweg in Amsterdam Zuid-Oost (naast het AMC-terrein) de zwaargewonde Jeffrey Tijmersma door voorbijgangers aangetroffen. De 24-jarige Tijmersma is niet meer aanspreekbaar en overlijdt vlak nadat hij in het ziekenhuis is aangekomen aan de gevolgen van meerdere schotwonden.

Jeffrey Tijmersma is die avond tien minuten eerder door bewakingscamera'sgefilmd op metrostation Holendrecht nadat hij daar vanaf het Amsterdam Centraalstation was aangekomen. Op de beelden, die getoond zullen worden in de diverseopsporingsprogramma's, is te zien dat hij het station verlaat richting hetOpheusdenhof waar hij een afspraak had. Of hij daar ooit is aangekomen, is nietbekend. Maar de plek waar hij werd aangetroffen is daar dusdanig ver vandaan,dat het gezien het tijdsbestek van de gebeurtenissen niet aannemelijk lijkt dathij daar zelf naartoe is gelopen. Mogelijk is hij ergens door iemand opgepikt.

Wie kan meer vertellen over de liquidatie van Jeffrey Tijmersma of heeftinformatie over de mogelijke achtergrond daarvan? Neem contact op met deOpsporingstiplijn op 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Deze week wordt de zaak, een jaar na dato, uitgebreid belicht in AVRO'sOpsporing Verzocht en Bureau 020 van AT5.

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vinkeveen | 112 alarmeringen Vinkeveen | Goedkoop Tanken in Vinkeveen | Supermarkten in Vinkeveen | Weerbericht Vinkeveen