Overval op bedrijf

donderdag 26 maart 2015

Mijdrecht - Woensdagavond 25 maart overvielen twee mannen een bedrijf aan de Industrieweg. Een medewerker werd hierbij bedreigd en geslagen. De recherche zoekt getuigen.

Rond 18.20 uur was de medewerker in het pand toen er plotselingtwee mannen binnen kwamen. Beiden hadden hun gezicht bedekt en n van henbedreigde de medewerker met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Demedewerker werd vastgepakt, maar verzette zich en er ontstond een worsteling.Het slachtoffer werd meerdere malen geslagen. Uiteindelijk staakte de medewerkerzijn verzet. De twee mannen gingen er met onbekende buit vandoor. Zij zijnomstreeks 19:00 uur vermoedelijk in een voertuig weggereden. Rijrichting isonbekend.

De man met het wapen heeft een donkere huidskleur, is ongeveer1.80 meter lang. Hij droeg een blauwe spijkerbroek en een zwarte jas. De man diehet slachtoffer vasthield heeft een donkere huidskleur en is rond de 1.95 meterlang. Hij droeg een grijze joggingbroek die strak bij de enkels zat en eenbruine leren jas. Beiden droegen half hoge gympen en een zwarte helm metdaaronder een bivakmuts.Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over dezeoverval, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Maarssen via0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vinkeveen | 112 alarmeringen Vinkeveen | Goedkoop Tanken in Vinkeveen | Supermarkten in Vinkeveen | Weerbericht Vinkeveen